Jan 1, 2016

286. Hyvää uutta vuotta! / Happy New Year!

DoNichiArt toivottaa kaikille oikein hyvää alkanutta uutta vuotta! :)

Koska vuosi 2016 on kiinalaisessa horoskoopissa apinan vuosi, niin tässäpä on apina-taidetta!
Kiinalainen uusi vuosihan alkaa vasta helmikuun alussa, mutta koska inspiroiduin aiheesta jo nyt niin tarjoan kuvan jo tässä vaiheessa. Apinat on kyllä symppiksiä eläimiä, heh!
Kuvassa on kultaleijona-apina poikasineen.

Kuten huomata saattaa niin blogini on saanut uuden ulkoasun. Toivottavasti miellyttää! Ainakin tuota yläpalkin kuvaa oli ihan todella hauska suunnitella.
Päätin myös että tästä lähin blogi saa päivittyä minä päivänä vain, ei vain viikonloppuisin. Blogin nimeä en lähde siitä huolimatta vaihtamaan, sillä olen jo tottunut DoNichiArtiin - ja niin varmaan tekin. Nimihän sai alkunsa japaninkielen sanoista "doyoubi" ja "nichiyoubi", eli lauantai ja sunnuntai, koska päätin päivittää blogia nimenomaan viikonloppuisin. Nyt sitten irtaudun tästä perinteestä ja annan taiteen tulla silloin kun siltä tuntuu. :)

Ja näin on polkaistu uusi vuosi blogi-postausten sarallakin käyntiin! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat lukijat!

***

DoNichiArt wishes everyone Happy New Year! :)

Since 2016 is the year of monkey in Chinese horoscope I decided to paint monkeys. Golden lion tamarin to be exact. Chinese new year starts in the beginning of February but since my year starts today and I got inspired now I post this already.
Monkeys are such a sympathetic animals, heh!

You also notice that I changed the outlook here! I hope you like it. I had so much fun while designing the header image! I will also change the update system here. See, in the beginning I decided to update the blog only during the weekend and even named the blog after Japanese words for Saturday and Sunday. From now on I will update whenever I feel like it during the week. The name will stay, though!

And so have I started another year of blogging! Welcome old and new readers!


No comments:

Post a Comment