Apr 19, 2015

237. Nichi


Hyvää huomenta!

Tässäpä on tämän viikonlopun taiteellinen tulos. Maalasin tämän sekä blogia varten että Leilani Joyn järjestämää kilpailua varten. Aiheena kilpailussa on 'Miksi minä maalaan'. Minun vastaukseni on lyhykäisyydessään tämä: koska se tekee minut iloiseksi. Vaikka olen maalannut jo vuosia, tarjoaa se edelleen sopivasti haastetta. Koko luomisprosessi on myös terapeuttinen - joko niin että en ajattele mitään muuta kuin valmistuvaa työtä, tai että saan rauhassa käsitellä ajatuksiani maalatessa. Enkä vain yksinkertaisesti voi kuvitella elämää ilman taidetta. Niin se vain on. :)

Lisää tietoa kilpailusta löytyy täältä jos satut kiinnostumaan: http://whyipaint.tumblr.com/

***

Good morning!

This is what I managed to paint last night. Beside being an illustration for today's post it's also my contribution to Leilani Joy's art contest. The subject of the contest is 'Why I Paint' where my simple answer is: because it makes me happy. It challenges me even though I've painted for years, it's therapeutic and I just can't imagine life without art. That's it. :)

If you're a creative person and got interested about the contest  you can find more info here: http://whyipaint.tumblr.com/

No comments:

Post a Comment