Mar 18, 2017

385. Taru Tylypahkan Herrasta / Lord of the Hogwarts

Luonnos / A sketch
Viivapiirros valmis / Line-art done
Skannattuna Photoshopissa / Scanned into the Photshop
Osa väreistä paikoillaan / Part of coloring done

Sain kuin sainkin itseni piirtämään kuluneella viikolla. Kiitos siitä kuuluu haasteelle, jonka youtubettaja Jazza heitti kanavallaan. Sen aiheena on 'Lord of the Hogwarts', tai kuten itse sen suomensin 'Taru Tylypahkan Herrasta'. Sekä Harry Potterin että Taru Sormusten Herrasta tarinoiden fanina mun oli pakko tarttua tähän!

Yllä näette piirrustusprosessini eri vaiheita. Mulla oli useampikin aihe mitä oisin voinut piirtää, mutta kun piti valita vain yksi ja tuo houkutteli jotenkin eniten, niin sillä mentiin. :D Valmiin kuvan voi käydä tsekkaamassa täällä.

Kisaan on vielä aikaa osallistua, joten jaan videon jolla haaste on esitetty. Se löytyy tuolta alhaalta. Saman videon kautta pääsette myös tutkailemaan Jazzan kanavaa halutessanne. Voin suositella!


***


I managed to get myself drawing! Thanks to Jazza who challenged artists on his YouTube channel. This month's theme is 'Lord of the Hogwarts' and as a fan of both Harry Potter and Lord of the Rings sagas I felt like I have to take this challenge!

Here I share some work-in-process pictures. I had several ideas which I could've drawn but since I had to pick one and this appealed to me the most I chose this one. :D The final version you can check here.)

There's still some time to take part in the challenge so I share Jazza's video here too. Check it out and get inspired! I recommend you to check his channel too. :)


No comments:

Post a Comment