Feb 28, 2017

383. Potilas Luna / Luna the Patient


Tällaisia piirroksia syntyi tänään!

Luna parka sairastui viime viikolla kohtutulehdukseen ja joutui lauantaina leikkaukseen, jossa kohtu poistettiin kokonaan. Kaikki meni loppujen lopuksi hyvin, mutta kyllähän se säikäytti kun tajusi lauantaiaamuna ensimmäiseksi missä mennään...

Nyt sitten koitetaan viettää rauhallista potilasarkea, että haava pysyisi kiinni ja kunnossa. Luna on kuin koko haavaa ei olisikaan, mutta osaa kyllä silti käyttää potilauttaan hyväkseen. Potilaalle pitäisi ehdottomasti syöttää paljon herkkuja ja osoittaa erityishuomiota, kuten syöttää puuroa lusikalla ja pitää sylissä kun nukuttaa. Lääkkeet ja kauluri on tietenkin ihan kamalia, mutta niille nyt ei voi mitään.

Mielenkiinnolla tässä seurailen mitä kaikkea koiraneidin mieleen vielä juolahtaa. Erityisesti siksi että tänään sillä oli ikään kuin valeraskauden oireita. Hormonit sekaisin..?

Toivotaan pikaista paranemista! :)

***

This is what I managed to draw today.

My dog, Luna, got sick last week and had to go trough a surgery on Saturday. Her uterus got infected and had to be removed. Everything went well but that was a rough day for us all!

Now I try to keep Luna calm so that the wound would heal well. It's a bit difficult since Luna doesn't seem to know anything about the wound. She understands that the situation is a bit weird and takes an advantage of it to the fullest. The patient would like to eat treats only and get special care and attention. She hates the collar and taking medicine but those she just has to stand for a while.

I'm interested to see what else she figures out to do because of this situation, especially because today she took care of her toys like they were her puppies. Hormones all over the place..?

Anyway, I wish fast recovery for her! :)

2 comments:

  1. How sweet this drawing, I like it Hanna , Luna looks very Happy now !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Luna is doing much better now than on weekend! :D

      Delete