Nov 12, 2016

348. Vesivärimaalaus / Watercolor painting


Pitkästä aikaa olen tarttunut vesiväreihini. Taisin maalata niillä viimeksi maaliskuussa ja siltä se kyllä tuntuukin! Maalaaminen on tuskaisaa, ja tuntuu ettei muuta teekään kuin virheitä.

Yllä oleva työ ei ole täydellinen, mutta ajattelin kuitenkin jakaa sen, koska on siinä jotain hyvääkin (eikä minulla ole aikaa tehdä toista maalausta, öhöm...). Naisen asento on pielessä, mutta tykkään tautan "ikkunasta". Naisen ilmekin on nyt paljon parempi kuin jossain välissä maalausprosessia. :)

Olen pitkin viikkoa katsonut maalausvideoita YouTubessa ja miettinyt miten helpolta se näyttää. Liekö siitä innostuinkin ottamaan maalit taas esille... Mutta ei lannistuta! Jospa sitä pääsisi vielä itsekin siihen pisteeseen, että maalaaminen on hauskaa.

***

After long and painful hours I have this painting to represent to you. It's been a while since I painted with watercolors...

This is not my best work but I thought I'd still share it. It's not all bad anyway. What pains me the most is that I messed up her pose... I like the background though, and her expression is way better than it was few moments ago. Something positive! :)

I think I got fooled by YouTube videos where the painting process looked so easy and fun. It made me find my paints and try what I would come up with them. It turned out to be a disaster yet but I won't give up! I have to keep practicing, that's all.

No comments:

Post a Comment