Jul 12, 2015

246. Do


Aivan liian pitkän tauon jälkeen DoNichi-Art palaa takaisin taiteen pariin! Minun oli tarkoitus saada tämä kuva valmiiksi jo viime viikonloppuna, mutta maalaus ei onnistunutkaan niin luontevasti kuin kuvittelin, heh.

Kyseessä on siis jälleen kerran työ joka on syntynyt tunnetun taiteilijan taideteoksen pohjalta. Alkuperäinen teos on Jean-Honoré Fragonardin pensselin jälkeä ja nimeltään 'Keinu'. Laitan hänen työnsä tekstin jälkeen, jotta näette millaisesta työstä on kyse alun perin.

Pidän 'Keinusta' ihan todella paljon sen keveän ja lennokkaan tunnelman ja mahtavan valon ja varjon leikin takia. En kuitenkaan pitänyt sen maalaamisesta ihan yhtä paljon, hahah! Rakastan yksityiskohtia ja niiden maalaamista, mutta tässä työssä niitä tuntui olevan loputtomasti. Mutta pysyin tiukkana itselleni ja tein niin kuin alkuperäisteos vaati. Olen erityisen tyytyväinen taustaan ja oikean alakulman ykstityiskohtiin. Maalasin tyttö-hiiren mekon kaksi kertaa uusiksi, mutta en ole vieläkään täysin tyytyväinen siihen... Annoin sen kuitenkin olla, jotta mielenrauha säilyisi. :D Minä en sitten vääntänyt hiirten kasvojen ilmeitä kummallisiin virnistyksiin, vaan hahmojen ilmeet olivat jo alkuperäisessäkin teoksessa todella omituiset, hahah!

***

Finally I'm back! I was going to be here with a new painting already last week but I didn't get the work done in time. It wasn't all that easy after all, heh!

I'm back with my version of 'Swing' which is originally Jean-Honoré Fragonard's painting. See the original work below.

I like 'Swing' a lot. I love its contrast between light and shadow, its bright and happy emotion and motion. I didn't like to paint it as much though, lol! I love painting details but in this painting there were just too many of them... But somehow I made it! I'm the happiest with the background and the right bottom corner. I'm the least happy with the girl's dress but I already painted it twice again so I won't touch it anymore. I just have to live with it. :D I didn't decide the expressions of those mice by the way! See the original painting's characters and you'll see they have funny expressions too, hahah!


2 comments: