Apr 4, 2015

235. Do

Mitsuki & Mitsuki (Full Moon wo Sagashite)
hahmot/characters (c) Arina Tanemura
Takuto & Mitsuki (Full Moon wo Sagashite)
hahmot/characters (c) Arina Tanemura

Nyt on sen verran paha art-blocki päällä että pelkäsin tämän viikonlopun jäävän ilman piirroksia, mutta onneksi sain sitten itsestäni sen verran irti että otin pari lempi anime-hahmoani piirrettäväkseni. (Vain 'pari', sillä Mitsukeja on vain yksi. Hän on kuvassa 12-vuotiaana ja 16-vuotiaana. Hämmentävää, tiedän!)
Käytin puuvärejä, koska en ole käyttänyt niitä pitkään pitkään aikaan. Minusta ne ovat kiva työväline, vaikkeivat ehkä niin tehokas tapa kuin muut. Valitsin myös käyttää realistisempaa tyyliä kuin anime, koska anime ei ole enää oikein minun juttuni piirustustyylillisesti. :)

***

You're lucky to have this post since I'm having a massive art-block at the moment. Somehow I managed to draw these two drawings and present them to you. There're couple of my favourite characters from one of my favourite mangas. (Yes, there're only 'couple' of characters. There's only one Mitsuki but she's there as 12-y-o and as 16-y-o. Confusing, I know.)
I used colored pencils after a looong while. I really think they're unappreciated tool. They might not be as powerful but they're yet nice. Then I chose to use more realistic style than anime since anime isn't my thing as an artist really. :)

No comments:

Post a Comment