Mar 28, 2015

234. Do: Feature March IV (LAST)

Hei!

Niin se on tullut tämä taidetapahtuma päätökseensä. Viimeisenä jaan kaksi työtä kahdelta taiteilijalta. Toivottavasti olette pitäneet Feature Marchista, koska minusta olisi hauska pitää tällainen joskus uudestaan! :D

Ensimmäinen työ on Lilith-the-5th:n/Lauran työ. Miten mystinen työ. Ei liene helpottavaa olla moisen tummanpuhuvan hahmon katseen alla!

Lisää Lauran töitä löytyy täältä: http://lilith-the-5th.deviantart.com/


Toinen työ on Lauran poikaystävän Fenrir-the-2nd/Lorenzon työ, jossa on upea valo. Mutta miksi hahmo on niin surullisen näköinen!?

Lisää Lorenzon töitä löytyy täältä: http://fenrir--the-2nd.deviantart.com/Suosittelen myös poikkeamaan Lauran ja Lorenzon yhteisellä Facebook sivulla, josta löytyy paljon kuvia piirrosten eri vaiheista ja muusta: https://www.facebook.com/LilithFenrirArts :)

Kiitoksia taiteilijoille töistä ja osallistumisesta! <3

***

Hello!

It's the last part of Feature March. I hope you've liked it because I'd really like to do this again someday!

Today I share two art-pieces from two artists. The first one is Lilith-the-5th/Laura's piece which is really mysterious. I wouldn't like to be on that girl's place! The second piece is from Fenrir-the-2nd/Lorenzo's. I like the light in that one a lot but the creature makes me so sad. Poor thing... Both have really poured emotion into their pieces!

Please visit their deviantArt galleries and their Facebook page:
http://lilith-the-5th.deviantart.com/
http://fenrir--the-2nd.deviantart.com/
https://www.facebook.com/LilithFenrirArts

Thank you for both taking part into this! <3

No comments:

Post a Comment