Mar 7, 2016

296. Feature March 2


Feature Marchin toinen osa on täällä!

Tässä on Hikaru Muton työ aiheesta 'valo'. Minun täytyy nyt myöntää että en tunne näitä hahmoja, mikäli he ovat jostain tunnetusta animesta, mutta se ei kyllä mitenkään häiritse minua. Valo on on upea osa tätä työtä ja se on kaikkein tärkeintä! Kiva myös tuo innostunut fiilis. Kiitos osallistumisesta! :)

Lisää Hikarun töitä voi ihastella hänen deviantArt-galleriassaan (linkki edellisen sanan kohdalla). Hienoja, värikkäitä töitä luvassa!


P.S. Muistuttelenpa tässä että pidensin tapahtuman osallistumisaikaa. Tällä hetkellä minulla on vain oma työni aiheesta... Pelastakaa mut, heh! Ei haittais vaikka saisin jakaa kuvan per päivä!

***

Feature March, part two!

Today I'm sharing Hikaru Muto's artwork. I admit that I don't recognize the characters here but it doesn't bother me since I'm so happy about the light here! Theme was 'light' and it works wonderfully here. I also like the enthusiastic feeling in this one. Thank you for taking part in the event! :)

For more Hikaru Muto's work please visit his deviantArt-gallery (link behind that word)! There're lots of great colorful pieces to check.


P.S. I postponed the deadline of Feature March if anyone would be interested to share something here with me. At the moment I have only my own interpretation of the theme and I'd really like to have more than that. Help me out!

No comments:

Post a Comment