Feb 15, 2014

119. Do


Olen edennyt muutossani jo siihen pisteeseen että saan tänään kantaa viimeisetkin tavarani "uuteen" osoitteeseeni. Olin viime viikonloppuna ja vielä maanantainakin niin reipas että jäljelle jäivät vain huonekalut joita en omalla autollani saa siirrettyä, jotain pikkusälää ja loppusiivous.
Viikolla harmaannuin järjestellessäni tavaroita vanhaan huoneeseeni joka näyttää tällä hetkellä hyvin paljon varastohuoneelta, mutta eiköhän siitä vielä ihan viihtyisä tule pienellä laitolla. :)

Kuvan hiirelläkin näyttää olevan järjestelyurakka edessä!

PS. Eilisen ystävänpäiväkortin tekoprosessin voi katsoa tämän postauksen lopusta.

***

My move has come to a point where I'm 60% done. I was so hardworking last weekend that all I have to do anymore is to pack the rest off my stuff to a van and do some cleaning.
During the week I probably gained few grey hair when I tried to organize my packings to my old room. It reminds me of a storage room at the moment but I'm pretty sure it'll look nice enough after some more organizing. :)

The picture's mouse seems to have same kind of job ahead!

Yesterday I promised to show you how I made the Heart Flowers card so here it goes:


2 comments:

 1. Onnittelut muuton saattamisesta päätökseen! :D (jos näin voi sanoa x))
  Oma juttunsa se on kyllä sitten mahduttaa tavarat isommasta kämpästä pienempään, mutta etköhän siitä selviydy pienellä suunnittelulla. Tsemppiä ja hyviä ideoita! :D

  Nämä hiiri-piirrokset on muuten suloisia! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :D

   Joo, hankalahan se niin päin olisi muuttaa! Tai siinä vaiheessa varmaan aloittaisin muuton jo muutaman kuukauden aikaisemmin kuin tässä tapauksessa... x)

   Kiitos! Mukava että tykkäilet. Nuita hiiri-piirroksia tullee nimittäin lisää tulevaisuudessa. :3

   Delete