Aug 17, 2014

173. Nichi

Hyvää sunnuntaihuomenta!

Tätä viikkoa kuvaa kaikista parhaiten sana: suunnittelu. Kun kesätyöt loppui keskiviikkona, kysyttiin syksyn suunnitelmista. Niitä ei vielä tuolloin ollut sen pahemmin mielessä, mutta sitten tapahtuikin yllättävä käänne, josta kerron ihan pian. Suunnittelua on vaatinut myös ensi viikon Norjan reissu, etenkin kauppalistan ja pakkaamisten osalta. Yksi yö kun tulee nukuttua teltassa/autossa, niin tuntuu että sitä varten saa pakata yhtä jos toista mukaan - ihan vain varmuuden vuoksi. :] Huomenna siis tapahtuu lähtö ja odottelen sitä jo ihan hyvillä mielin. Jännä ja erilainen reissu edessä!

Sitten se yllättävä käänne! Tässä on jo pari viikkoa pyörinyt mielessä eri bändien keikat Euroopassa ja kovasti olisi pitänyt osata päättää mihin niistä menisi kun jokaiseen ei suinkaan ole varaa lähteä. Semmoinen aiheuttaa päänvaivaa... Mutta auta armias kun etelä-korealainen U-Kiss päätti ilmoittaa Euroopan kiertueestaan niin eipä ollut enää mitään epäselvää mihin tämä tyttö haluaa mennä! Reissu Lontooseen oli suunniteltu melkein jo sinä samana iltana kun tieto tuli! xD Tilanne vain mutkistui kun joudun mahdollisesti lähtemään reissuun yksin... Toisaalta palo päästä kyseiselle keikalle on niin kova että tahto voittaa pelot saattaa olla vahvempi. Lontoo on ennestään tuttu kaupunki joten ehkei se olisi niin kamalaa, ja keikkapaikalla olisi ehkä mahdollista tavata netissä tapaamiani ihmisiä, joten ei siellä ehkä ihan yksin tarvitsisi olla. Täytyy nyt vielä suunnitella. ;)

Inspiraation lähde on siis tällä viikolla ollut: hyvät ennakko-odotukset.

PS. Voi olla että ensi viikon postaukset jää menojen takia tekemättä. Palailemme siis parin viikon päästä asiaan!

***

Good Sunday morning to all!

The word that describes this week the best is planning. When my summer job ended on Wednesday I was asked about my plans for the autumn. I don't have lots of plans really but suddenly I got something to mark on my calendar!

You see, South Korean band U-Kiss decided to inform that they have an European tour this autumn. During last two weeks I've gone back and forth with different bands that which one I should go to watch on stage but when U-Kiss informed that they're coming I had no doubts anymore. I really want to see them live. :) I'm scared because I might have to go alone to London but I've still kept on planning the trip. My will to go to that concert might be greater than the fear anyway. Also, I've been in London before and I have a possibility to meet some online friends so maybe it wouldn't be that scary after all... Let's see!

But first! Tomorrow I'll start the road trip to Northern Norway. :D I've been planning that as well. There's lots of stuff that I have to take with me! We'll going to sleep one night in a tent/car and that one night makes me wanna take all kinds of things with me - just in case. xD I'm waiting for the trip eagerly though! It'll be a different kind of trip.

So this week's source of inspiration has been: good presupposes.

PS. It might happen that I don't have time to write posts next week so let's see after two weeks!

No comments:

Post a Comment