Jun 30, 2013

37. Nichi

Hellou!
Mites viikko on mennyt? Minun viikko on sujunut suht rennoissa merkeissä. Viikkoon on liittynyt paljon 'uutta', joka onkin ollut varmaan tämän viikon kantava teema.
Viikko alkoikin 'uudella', kun veljentyttöni päätti putkahtaa maailmaan aamupäivästä. Olen siis uunituore täti - viidennen kerran. :D En ole vielä tavannut tulokasta livenä, mutta eiköhän sitä jo ensi viikolla nähdä!
Viikolla käytiin katsomassa toistakin uuden elämän alkua, serkkuni pientä poikaa nimittäin.
Viikko loppuikin 'uudella', kun sain kitaran ja aloin opettelemaan soittamista, kuten eilen jo mainitsinkin. Vasemman käden sormenpäät on jo nyt hellinä, että innolla odottelen tulevia päiviä kun soittoharjoitukset jatkuu. xD
Että semmoista! Uusista asioista on hyvä hakea inspiraatiota elämään.

***

Hello!
How's your week been? My week has been quite relaxing. There's been lots of 'new' in this week. Let me explain.
This week started with 'new' when my brother's baby decided to born on Monday. I'm an aunt - for the fifth time! :D I haven't met that little girl yet face to face but we'll meet next week then!
This week I met another new life, though. I went to my cousin's to see her baby boy.
Then this week ended with 'new' because I got the acoustic guitar that I told you about yesterday. My left hand's fingertips are already sore from studying chords so I can't wait coming days and more playing practice. xD
That's how there's been lots of 'new' in this week! It's good to take some inspiration from new things into your life.

No comments:

Post a Comment